ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові дітей Героїв АТО навчили виготовляти глиняний посуд

|

Творча майстерня «Зірка з неба» запросила до своєї майстерні діточок учасників АТО, якими опікується соціальний мегапроект «Мій тато захищає Україну», аби продемонструвати свої таємниці виготовлення чудового глиняного посуду. Про це Львівському порталу повідомили координатори проекту.

1

Малюки від першої хвилини знайомства із майстром Юрком не могли відвести погляду від того, наскільки цікаво насправді робити посуд та різноманітні глиняні вироби. Чоловік дуже цікаво розповідав малюкам про глину, її властивості, про різноманітні вироби, виготовлені із цього матеріалу. І вже за деякий час засвоєну інформацію діточки мали використати на практиці, розпочавши виготовлення своїх оригінальних посудин.

2

Спершу маленькі гончарі спробували виготовити дно майбутнього виробу, після чого взялися майструвати його стінки. Крок за кроком і глиняне місиво почало перетворюватися у чудові глеки, горнята, вазони. Діти дуже раділи тому, що освоїли нові для себе навики – творити з глини.

3

4

В іншій частині майстер-класу майстер Юрко знову залучив дітей, запросивши їх до виготовлення посудин на гончарному станку. По черзі, одне за одним, діточки виліпили свої ексклюзивні шедеври. Гончарська справа дуже захопила кожного маленького відвідувача, адже вона їм довела, що при великому бажанні людина може все – навіть перетворити глиняну мяку кульку в оригінальний посуд.

5

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *