ОСТАННІ НОВИНИ

Львівських пішоходів активізували ставати більш яскравими

|

На Львівщині влаштували профілактичний захід для пішоходів «Стань помітним – будь у безпеці!». Про це Львівському порталу повідомили у відділі управління превентивної діяльності ГУ НП у Львівській області.

1

Основна мета заходу – спонукати пішоходів дбати про власну безпеку та нагадати про важливість використання світлоповертаючих елементів у темну пору доби.

Акція відбувалась у Стрийському парку міста Львова. Правоохоронці разом із активістами обласного учнівського парламенту спілкувалися із перехожими, просили їх бути надзвичайно обережними на дорозі.

2

Працівники поліції розповідали маленьким пішоходам про Правила дорожнього руху, а дорослих просили показувати малечі лише гарний приклад, адже від цього залежить їхнє життя та здоров’я.

Школярі з обласного учнівського парламенту підготували плакати-звернення, у яких закликали перехожих одягатися яскраво та бути уважними на дорозі.

3

Усі учасники акції отримали у подарунок яскраві світлоповертаючі брелки та щиро дякували організаторам за такі корисні сувеніри та хороший настрій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *