ОСТАННІ НОВИНИ

Відкрите звернення ПАТ «ВіЕс Банк» до Віталія Ломаковича

|

Відкрите звернення ПАТ «ВіЕс Банк» до Ломаковича Віталія Афанасійовича – кінцевого бенефіціарного власника приватного підприємства «Шива»:

1007

«Шановний Віталій Афанасійович!

Доводимо до Вашого відома наступне:

  • в разі погашення грошовими коштами заборгованості за кредитом приватного підприємства «Шива», який не сплачується починаючи з березня 2015 року, в сумі основного боргу за тілом кредиту, що складає 1 млн. 900 тис. доларів США, Банк невідкладно звільнить будівлю фізкультурно-оздоровчого комплексу з вбудованим підприємством торгівлі по вул. Зубрівська, 38, м. Львів, з-під обтяження іпотекою, визнає борг погашеним та припинить існуючі з цього приводу судові спори. В такому випадку Банк готовий зробити публічну заяву в засобах масової інформації для доведення її до відома широких кіл громадськості;
  • Банк не має наміру набути у власність будівлю фізкультурно-оздоровчого комплексу з вбудованим підприємством торгівлі по вул. Зубрівська, 38, м. Львів, а ініційовані Банком судові спори з приводу врегулювання заборгованості приватного підприємства «Шива» за кредитом спрямовані виключно на недопущення безконтрольного продажу предмету іпотеки, що спричинило б Банку збитки;
  • поширювана окремими особами інформація про небажання Банку отримати погашення заборгованості приватного підприємства «Шива» за кредитом грошовими коштами та про наявність у Банку та/або його керівників наміру «нажитися» на перепродажі будівлі фізкультурно-оздоровчого комплексу з вбудованим підприємством торгівлі по вул. Зубрівська, 38, м. Львів, є надуманою та не відповідає справжнім цілям і намірам Банку.

Довідкова інформація.

Фізкультурно-оздоровчий комплекс з вбудованим підприємством торгівлі по вул. Зубрівська, 38, м. Львів, будівля якого перебуває в іпотеці Банку в забезпечення кредиту приватного підприємства «Шива», на сьогодні успішно працює. В зазначеній будівлі здійснюють свою діяльність орендарі під торговими марками «Спортлайф», «Фуршет» та багато дрібних компаній. Приватне підприємство «Шива» не сплачує Банку кредит з березня 2015 року по сьогодні, хоча протягом зазначеного часу підприємство отримує доходи від здачі будівлі в оренду. З грудня 2015 року приватне підприємство «Шива» перебуває в процесі банкрутства, далі не сплачує Банку кредит, а основними його кредиторами, крім Банку, є інші підприємства, кінцевим бенефіціарним власником яких є Ломакович Віталій Афанасійович.

 

Правління  ПАТ  «ВіЕс Банк»», йдеться у зверненні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *