Американський диригент вчитиме дітей з Червонограда співу та гри на інструментах

|

В рамках дитячого музичного табору Music Camp  до міста Червонограда Львівської області у січні завітає американський диригент та педагог Констанція Фортунато. Маестро вчитиме дітей співу та гри на інструментах. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

230

За 14 років роботи таборів в Україні учнями Констанції стали близько 15000 дітей, і зараз до них приєднаються 250 юних червоноградців віком від 11 до 16 років. Дитячий музичний табір Music Camp пройде у червонограді вперше.

Заняття будуть проводитися під час різдвяних канікул з 9 по 13 січня, а завершиться проект 14 січня урочистим концертом, в якому дитячий хор, створений в таборі, виступить в міському Народному домі у супроводі симфонічного оркестру.

Педагог з 40-річним досвідом, Констанція Фортунато переконана, що класична музика дає кожній дитині відчуття гідності, надії та впевненості в своїх силах. Викладачі «Music Camp International», переконані що кожна дитина, незалежно від її музичної обдарованості, може за 1 тиждень розкрити свої таланти й разом із своїми однолітками  досягти надзвичайного результату, якого неможливо отримати самостійно.

«Для дітей це шанс повірити в себе, проявити приховані здібності, отримати унікальний досвід. Не менш важлива соціалізація, робота в команді. Серед учасників проекту було та є багато дітей із важких сімей, сиріт, переселенців, їм це особливо необхідно»,— вважає координатор music Сamp International в Україні Дарина Білянська.

Зауважмо, що заняття будуть проходити з 10:00 до 15:00 впродовж шести днів із 9 по 14 січня в приміщенні червоноградської школи №8. В останній день табору відбудуться виступи різних інструментальних класів – діти гратимуть один для одного. А 14 січня, на фінальному концерті, дитячому хору буде акомпанувати справжній симфонічний оркестр.

Навчання в таборі можуть пройти діти від 11 до 16 років, які пройшли попередню реєстрацію та сплатили реєстраційний внесок в розмірі 100 грн.

Music Camp Червоноград також закликає допомогти проекту благодійників.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *