ОСТАННІ НОВИНИ

У прокуратурі заявляють, що передача земельної ділянки під будівництво на розі вулиць Варшавської – Соснової-незаконна

|

Прокуратура наполягає, що передача земельної ділянки під скандальне будівництво на розі вулиць Варшавської – Соснової у місті Львові – незаконна. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області.

sosnova

Прокуратурою Львівської області до Вищого господарського суду України скеровано касаційну скаргу на постанову Львівського апеляційного господарського суду у справі незаконної забудови земельної ділянки на розі вулиць Варшавської- Соснової у місті Львові.

Підставою для цього стало те, що Львівський апеляційний господарський суд скасував рішення суду першої інстанції, повністю відмовив у позові прокуратури, тим самим задовольнивши апеляційну скаргу львівського обласного кооперативного міжгосподарського об’єднання по агропромисловому будівництву «Львівагропромбуд», який є забудовником вищевказаної земельної ділянки.

Виносячи таку постанову Львівський апеляційний господарський суд не врахував обґрунтовані доводи прокурора та наявні у справі матеріали, що підтверджують незаконність надання вказаної земельної ділянки під скандальну забудову.

З огляду на це, прокуратура Львівської області націлена принципово відстояти законність у цій справі та відновити порушені права мешканців прилеглих будинків, які потерпають від згаданої протиправної забудови.

Нагадаємо, забудовник Варшавської – Соснової не впустив інспекцію ДАБК. Як відомо, раніше апеляційний суд повернув забудовнику ділянку на Варшавській-Сосновій.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *