ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий вважає інформацію щодо хабарництва Голеця неаргументованою

|

«Щодо Юрія Голеця я, перш за все, хочу побачити офіційну інформацію. Якщо це правда, звичайно, що він буде звільнений і буде нести серйозне покарання. Хабарники не будуть працювати в міській раді. Але я би хотів побачити аргументовану інформацію», – заявив міський голова Львова Андрій Садовий. Про це Львівському порталу повідомили у прес-служба Львівської міської ради.

31013560476_c1b36ebed6_z

«У міській раді сьогодні тривають слідчі дії. Це нормальний процес. Я би дуже хотів, щоб правоохоронні органи швидше надали фактаж. Якщо хтось з чиновників винен, він буде покараний.

Я інформацію дізнався із ЗМІ. Я ще не отримав жодної інформації, жодних даних… Слідчі дії тривали в кабінеті першого заступника. Про підсумки цих слідчих дій я ще не поінформований, бо є таємниця слідства. Знаю, що був затриманий керівник управління ЖКГ Юрій Голець. Я також ще не отримав жодної офіційної інформації. В нас часто інформація спочатку є у пресі, а потім надходить офіційно. Якщо хтось винен – буде тюрма, якщо ні – треба вибачатись», – окрім іншого сказав Андрій Садовий.

«Вчора я прочитав в інтернеті, що були обшуки в кабінеті міського голови. Не було. Прийшли слідчі, вони хотіли отримати документи, їм юристи повідомили, що документи є публічними на сайті міської ради, роздрукували, дали оригінали, вони пішли», – розповів міський голова Львова.

Нагадаємо, сьогодні працівники СБУ затримали чиновника на хабарі. Раніше обласна прокуратура висунула підозру Юрію Голецю у справі щодо Грибовицького сміттєзвалища. У мерії пояснили, чого саме стосується підозра.

Згодом Галицький районний суд відпустив Голеця під особисте зобов’язання. А прокурор Львівьсокї області Юрій Квтяківський пояснив, чому суд виніс саме таке рішення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *