ОСТАННІ НОВИНИ

Командувач cухопутних військ Канади відвідав Львів

|

Командувач cухопутних військ ЗС Канади генерал-лейтенант Пол Винник відвідав Національну академію сухопутних військ. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Академії.

1

Візит канадської делегації, яку очолював Командувач cухопутних військ ЗС Канади генерал-лейтенант Пол Винник, на Львівщину розпочався із відвідин Міжнародного центру миротворчості та безпеки. Тут у Центральному містечку він зустрівся із командувачем Сухопутних військ ЗС України генерал-лейтенантом Сергієм Попко. У зустрічі також взяв участь Надзвичайний і Повноважний Посол Канади в Україні пан Роман Ващук.

2

Начальник Академії генерал-лейтенант Павло Ткачук розповів про структуру та призначення полігону та подякував канадським військовослужбовцям за допомогу у підготовці українських підрозділів.

Також у ході роботи високі гості перевірили хід підготовки підрозділів в рамках «Багатонаціональної тренувальної групи — Україна», поспілкувались з українськими та канадськими військовослужбовцями. Крім того, вони оглянули об’єкти навчальної й матеріально-технічної бази та інфраструктури Центру.

4

«Я помітив, що ця співпраця є взаємовигідною, адже представники обох країн вчаться один в одного,. Я мав можливість поспілкуватися із канадськими інструкторами, і вони вражені ентузіазмом своїх українських колег, а також їхнім бойовим досвідом. І хочу наголосити, що ми і самі багато чого вчимося від українців», – зазначив генерал-лейтенант Пол Винник.

3

Командувач Сухопутних військ ЗС Канади був вражений і можливостями полігону:

«Це дуже великий полігон, який має надзвичайно високий потенціал, тут багато чого відбувається і ми надалі всіляко допомагатимемо нарощувати його можливості», — зазначив він.

Після роботи в МЦМБ високі гості продовжили роботу в Національній академії сухопутних військ. На початку генерал-лейтенант Павло Ткачук розповів про особливості підготовки офіцерських кадрів для вітчизняного війська, структуру та основні віхи становлення провідного навчального закладу Сухопутних військ ЗС України, а також відповів на численні запитання канадських гостей.

Під час розмови перший заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Ростислав Замлинський в особі генерал-лейтенанта Пола Винника подякував канадському народу за підтримку нашої держави у складний час та висловив сподівання, що ця взаємовигідна співпраця між військовими наших країн триватиме і надалі.

Згодом іноземні гості ознайомилися із елементами навчально-матеріальної бази навчального закладу. Вони, зокрема, відвідали Центр імітаційного моделювання, навчально-тренувальні комплекси водіння та стрільби, а також музей історії Національної академії сухопутних військ.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *