ОСТАННІ НОВИНИ

День народження «Ігроленд»: як це було

|

12 листопада у Львові був особливий день, адже мережа сімейно-розважальних комплексів «Ігроленд» зібрала батьків та дітей і гучно та яскраво відсвяткувала своє 11-річчя. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

12112017-9

За їхніми словами, львів’яни, як ніхто, шанують сімейні цінності і традиції, і проводити час з рідними і близькими – це невід’ємна частина їхнього життя. Тому «Ігроленд» у Львові влаштований таким чином, щоб абсолютно всім членам сім’ї було цікаво проводити тут час.

12112017-20

З ранку і до пізнього вечора у Львові усміхнені співробітники «Ігроленд» на вході в комплекс пригощали всіх маленьких відвідувачів смачним печивом від партнера «Yarych». Після веселого частування «Ігроленд» провів різні майстер-класи для діток, ну, а потім почалася головна ігрова програма під назвою «Екскурсія в Ігроленд», яка тривала весь день.

12112017-24

Звісно, День народження без ласощів не буває, тому з обіду «Ігроленд» роздавав всім гостям іменні кекси з логотипами комплексу, та так, що всі наситилися солодкими ендорфінами і продовжили святкування в компанії майстрів по зачісках «Black Currat» і аквагриму, в тому числі і від умілих майстрів «Ігроленд».

12112017-33

Родзинкою свята стала весела і чарівна Влада Христенко – учасниця шоу «Майстер-Шеф. Діти», яка провела майстер-клас з виготовлення різних смаколиків.

12112017-39

Весь день комплекс наповнювався веселою і позитивною атмосферою завдяки дивовижній команді «Ігроленд».

12112017-42

Розважальний комплекс дякує всім, хто відсвяткував День народження разом із «Ігроленд», і обіцяє нові, не менш цікаві і активні зустрічі в найближчому майбутньому.

Фото: прес-служба «Ігроленд»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *