ОСТАННІ НОВИНИ

Шевченківський гай кличуть малюків «До хатинки Миколая»

|

Музей народної архітектури та побуту (Шевченківський гай) 17-19 грудня  запрошує маленьких львів’ян та гостей міста на театралізовану казкову екскурсію «До хатинки  Миколая». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

svyatiy-mikolay

Св. Миколай до своїх іменин  облаштував у Шевченківськім гаю – хатинку, у якій разом із янголятами готується до зустрічі із маленькими друзями. Усі чемні, відвідавши театралізовану  екскурсію, зустрінуться із Св. Миколаєм, отримають яскраві враження та подарунок», – зазначають організатори.

Під час мандрівки  казковим маршрутом на малят чекатимуть цікаві пригоди:

  • У хаті музичних інструментів – музикант-чарівник,  познайомить дітей із колекцією  давніх інструментів,     створить разом із ними справжнісінький оркестр, який закомпонує пісню «Ой хто, хто Миколая любить».
  • У одній із хат малеча дізнається неймовірні  історії про  наш Музей, бойківську хату  та її мешканців.
  • У  Бойківській церкві с. Кривка   діти зустрінуть янгола і дізнаються про життя хлопчика, який  згодом став Св.  Миколаєм.
  • У давній школі  ангелик розповість про шкільну науку  прадідусів та прабабусь і цьому не завадять витівки вередливого чортика Антипка.
  • У водяному  млині – Мірошник  розповість  дітям   історію «Від зернини до хлібини», почастує трав’яним чаєм із кренделиками.
  • І найголовніший пункт маршруту – Хатинка Св. Миколая.  Саме тут відбудеться зустріч із Св. Миколаєм, який чемним роздасть подарунки.

Обов’язкова попередня онлайн реєстрація на https://ticketclub.com.ua/event/3551/ або в касах Ticketclub, що знаходяться за адресою вул. Галицька 1 (2-й поверх),антикафе Communa (працює цілодобово) або по вул. вул. С. Крушельницької 3, антикафе Come in … (з 10:00-23:00)

Фото: UaModna

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *