ОСТАННІ НОВИНИ

Нині двірники «знешкоджуватимуть» бурульки та снігові «лавини». Львів’ян просять бути обережними

|

Як повідомили голови районних адміністрацій, сьогодні двірники продовжують працювати над очищенням хідників від снігу. Також будуть збивати сніг з дахів будинків і бурульки. Відтак, мешканців просять бути обережними. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

1

«З 7:30 год і до зараз в районі працює близько 300 двірників. Очищають тротуари від снігу, обгороджують і збивають ділянки з бурульками та снігом», – зазначила Надія Банах, голова Залізничної РА.

«На даний момент працює 6 одиниць техніки, розчищають і вивозять сніг. Працює близько 170 двірників, які розчищають хідники і обгороджують будівлі, на яких утворилися бурульки, щоб в подальшому їх збити», – відзначив Іван Лозинський, голова Личаківської РА.

«Проводяться роботи з розчищення пішохідної частини та обгородження будівель з бурульками. Також додатково залучено 6 одиниць техніки для вивозу снігу із пішохідної частини міста», – зазначив Андрій Зозуля, заступник голови Галицької РА.

«Сьогодні двірники й надалі розчищатимуть хідники, посипатимуть їх сіллю та піском, щоб були прохідні. Крім того, відповідна техніка відгортатиме накопичений сніг від тротуарів, піскосії посипатимуть внутріквартальні дороги. Всі працівники відділу житлового господарства перевірятимуть, наскільки якісно проведені роботи. До кінця дня всі хідники мають бути прохідними. Загалом до роботи залучено 360 двірників», – повідомила голова Сихівської РА Ірина Маруняк.

«Кожен двірник на своїй дільниці, а також майстри ЛКП обстежують дахи будівель, аби попередити падіння снігових брил чи бурульок. Найбільш небезпечні з них вже вчора позбивали. Протягом дня двірники й надалі розчищатимуть тротуари. Всього у районі працюватиме 382 двірники», – розповів голова Шевченківської РА, Олександр Удовенко

Як поінформував голова Франківської РА Тарас Гнида, сьогодні у районі 420 двірників продовжуватимуть розчищати хідники, посипати їх сіллю. І надалі триватиме постійний моніторинг кожної дільниці, аби тротуари були прохідними, а також мешканці могли безпечно ходити біля будинків.

Як Львівський портал повідомляв, львів’яни скаржаться на небезпечні бурульки та снігові «лавини», які нависають з дахів. 

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *