ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині господар будинку зарубав свого гостя

|

На Львівщині господар будинку вбив  зухвалого гостя. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

sokira

 

Так, у Турківське відділення поліції 15 листопада вночі звернувся голова одного з сіл району, котрий повідомив про тіло чоловіка без ознак життя, виявлене на подвір’ї 58-річного місцевого мешканця.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Як встановили правоохоронці, загиблий – 42-річний мешканець одного з сіл Жовківського району, на тілі якого було виявлено колото-різану рану у лівій частині грудей та рубану рану на голові.

Також поліцейські з’ясували, що загиблий приїхав погостити до свого товариша, з яким вони разом служили. Того дня він попросився у гості до товаришевого сусіда – подивитись телевізор. Як повідомив сусід, під час перегляду телепередачі гість почав поводитись зухвало, ображав і його і членів його сім’ї, після чого наніс йому два удари ножем в обличчя і в груди та почав втікати.

Поранений господар наздогнав гостя на подвір’ї та наніс йому удар ножем у груди та сокирою по голові, від чого той помер.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) ККУ. Санкція статті передбачає до дванадцяти років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування, призначено ряд експертиз.

Фото: Знай.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *