ОСТАННІ НОВИНИ

За добу в зоні АТО загиблих серед українських воїнів немає, один боєць отримав поранення

|

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих у лавах українських військ немає, але один військовослужбовець отримав поранення в Авдіївці внаслідок ворожого обстрілу. Про це Львівському порталу повідомили у інформаційно-аналітичному центрі.

14-11-1-777x437

Луганський напрямок

Окупанти активізувалися в районі Бахмутської траси. На рубежах Сокільники – Кримське противник неодноразово застосовував міномети, а також танк.

Найпотужніший ворожий обстріл на всьому Луганському напрямку відбувся в Станиці Луганській. Окупанти вели вогонь безперервно більше 3 годин, застосовуючи міномети і бронетехніку. У Попаснянському районі також велися бойові дії, але обстановка спокійніша.

Донецький напрямок

Бойові дії велися лише в авдіївській промзоні. Противник застосовував міномети майже під час кожного обстрілу. По наших позиціях було випущено майже 70 мін. Всі сеанси обстрілів були тривалими – від 1 до 3 годин. Противник порушує режим тиші і вдень, і вночі. Українські війська регулярно відкривають вогонь у відповідь. Окупанти несуть втрати.

Маріупольський напрямок

Порівняно, з попередніми днями, вчора там було значно спокійніше. Кількість ворожих обстрілів скоротилася більше, ніж удвічі, проте це все одно більше, ніж на Луганському та на Донецькому напрямках, разом узятих. На ділянці фронту Павлопіль – Широкине тривають мінометні обстріли з боку противника. Також противник порушив режим тиші під Докучаєвськом. Натомість у Мар’їнському районі вчора було тихо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *