ОСТАННІ НОВИНИ

У Польщі побили паліїв українського прапора

|

Польські націоналісти побили паліїв, які минулої п’ятниці, 11 листопада, під час Маршу незалежності у Варшаві спалили прапор України. Про це повідомили «польські автономні націоналісти», передає Польське радіо.

кулак

«Під час щорічного Маршу незалежності сталося зіткнення групи польських автономних націоналістів з організацією «Національна вільна Польща» (NWP). В результаті NWP втратила два своїх прапори організації, а її керівник був побитий та повалений на землю», – мовиться у заяві націоналістів.

При цьому зазначається, що ця «акція була рішучим спротивом проти функціонування на вітчизняній націоналістичній сцені організацій, які братаються з комуністами, підтримують російський імперіалізм і поширюють шовінізм проти братнього українського народу».

Інформацію про побиття також особисто підтвердив на відеоролику в Youtube постраждалий лідер NWP Дам’ян Бєнько.

Як повідомляє видання, націоналістична організація «Національна вільна Польща» відома своїми проросійськими і антиукраїнськими поглядами, а також співпрацею з комуністичною і пропутінською партією «Зміна» (Zmiana). Також угруповання підтримало створення «ЛНР» і «ДНР» в Донбасі.

ЄП

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *