ОСТАННІ НОВИНИ

У Києві через загрозу терактів перекриють Хрещатик та встановлять металошукачі

|

У Києві через підвищений рівень терористичної загрози поліція планує перекрити вулицю Хрещатик. Про це в ефірі телеканалу “112 Україна” повідомив голова Головного управління Національної поліції Києва Андрій Крищенко, передає «Українська правда».

hreshhatik

“Ми воююча держава, у нас досить великий рівень терористичної загрози. Прогнозується значне скупчення людей, ми будемо проводити заходи, щоб нічого не трапилось і ніхто не постраждав”, – заявив він.

“Зокрема буде перекрита вулиця Хрещатик, буде проводитися поверхневий огляд, задіюватимуть металошукачі. Це стандартна процедура, думаю, що люди з розумінням до цього поставляться. Кінологічна служба і вибухотехніки будуть обстежувати місця масових заходів. Буде ще низка заходів координації з СБУ”, – зазначив він.

При цьому Крищенко додав, що Хрещатик планують перекрити зранку 15 листопада.

Водночас, за даними кореспондента “Української правди”, у понеділок перекрито для транспорту вулицю Інститутську на ділянці від Шовковичної в бік Адміністрації президента та Нацбанку.

14 листопада Національна поліція та Національна гвардія переходять на посилений режим роботи у зв’язку із високою терористичною загрозою.

Раніше в СБУ заявили, що Росія готується провести в Україні в листопаді низку акцій із заворушеннями, щоб скомпрометувати Україну в очах європейської спільноти та завадити запровадженню безвізового режиму з Євросоюзом.

Фото: Еспресо.TV

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *