ОСТАННІ НОВИНИ

У Буському районі скаржаться на сніговий «апокаліпсис» і клянуть комунальників

|

Сьогодні, 14 листопада,  населенні пункти Буського району нагадують постапокаліптичний кінофільм, на вулицях сіл, міста ніде ступити ногами, машини та тротуари ховаються у снігах.Про це повідомляє місцеве видання Vbusk.com.

1

Район опинився в епіцентрі снігової бурі, дороги та тротуари засипало снігом, поламані гілки на деревах та перестає ходити громадський транспорт. У районі випала місячна норма снігу.

У Красному зранку люди були вимушені добиратися на роботу пішки до залізничного вокзалу, оскільки через неочищені дороги транспорту важко доїжджати до місця призначення. У комунальній службі селища пояснили, що вся техніка необхідна у них –  на ремонті, лише після звернень мешканців зі скаргами, після обіду знайшовся трактор, який почав розчищати вулиці селища. Тут варто дорікнути бездіяльністю працівників комунального підприємства, які знову знехтували своїми обов’язками.

У Буську не краща ситуація: дороги не розчищені і не посипані. Снігу випало так багато, що комунальники міста не встигають його всюди прогорнути, далеко не всі доріжки розчищені й в тому числі, тротуари, тому бущани ходять дорогами. Та й людей у місті сьогодні багато не зустрінеш. Автомобілі, які стоять у дворах накрило снігом товщиною  майже у такий же автомобіль.
Натомість учні шкіл Буського району, які всіх інших на Львівщині, пішли сьогодні на навчання.

А у Львівській ОДА тим часом звітують про розкинуті пісок суміші на дорогах області.

Як прибирають від снігу і льоду місто Львів можна побачити тут. Місцеві жителі нарікають на те, що на їхні голови «полюють» бурульки та снігові «лавини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *