ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині затримали чоловіка з повним пакетом патронів

|

На Львівщині правоохоронці виявили у чоловіка велику кількість патронів. Працівники поліції затримали зловмисника під час оперативно-профілактичного відпрацювання Львова та області, яке проводиться з метою покращення криміногенної ситуації. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

patroni

Працівники Червоноградського відділу поліції викрили 48-річного місцевого мешканця, котрий носив з собою у поліетиленовому пакеті набої, а саме – 52 патрони калібру 7,62 мм. Боєприпаси поліцейські вилучили та скерували на експертизу.

Наразі вирішується питання кваліфікації злочину згідно норм Кримінального кодексу України, також поліцейські встановлюють походження боєприпасів. Проводяться слідчі дії.

Нагадаємо, оперативно-профілактичні заходи на території Львова та області триватимуть до 30 листопада. Активізовано роботу слідчих, працівників кримінальної поліції, дільничних офіцерів поліції, працівників ювенальної превенції, патрульної поліції та інших підрозділів. На вулицях та на автошляхах збільшено кількість нарядів патрульної поліції. Також до проведення заходів залучені бійців Національної гвардії України.

Правоохоронці просять мешканців з розумінням поставитись до відпрацювання, максимально сприяти поліцейським у їх роботі та повідомляти про відомі їм факти вчинення злочинів, особливо щодо нелегального зберігання зброї, боєприпасів вибухівки та наркотиків.

Фото: www.5.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *