ОСТАННІ НОВИНИ

Ворог поранив чотирьох українських воїнів

|

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих у лавах українських військ немає, 4 військовослужбовців отримали поранення. Про це Львівському порталу повідомили у інформаційному центрі РНБО.

1

Луганський напрямок

Бойові дії вчора велися у Станично-Луганському районі (за винятком самого райцентру), у Кримському та під Попасною. У Кримському, Новозванівці, Троїцькому окупанти масово застосовували міномети та гармати. Левова частка обстрілів відбулася зранку – як в світлу, так і в темну пору доби.

За інформацією, яку оприлюднив сьогодні на традиційному щоденному брифінгу речник  Міністерства оборони України з питань АТО  полковник  Олександр Мотузяник, загалом за минулу добу на Луганському напрямку відбулося 15 ворожих обстрілів, 6 – з важкого озброєння.

Донецький напрямок

Після довгої перерви під вогонь ворожої артилерії знову потрапив наш тиловий район – с. Тоненьке під Авдіївкою. Противник випустив 17 снарядів зі 122-мм гармат. Загинув цивільний.

Також у другій половині дня окупанти неодноразово обстрілювали з мінометів наші позиції на світлодарській дузі та в авдіївській промзоні. При цьому було випущено понад 160 мін. Українські війська відкривали вогонь у відповідь, щоб припинити ці агресивні дії окупантів.

Під Горлівкою вчора бойові дії не велися.

Всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 6 ворожих обстрілів, всі – з важкого озброєння.

Маріупольський напрямок

Порівняно з попередніми днями противник різко збільшив кількість обстрілів наших позицій з гармат та мінометів. Як завжди, основні бойові дії тривають у Мар’їнському районі та на ділянці фронту Павлопіль – Широкине. Кількість випущених боєприпасів по наших позиціях іде на десятки. Українські війська ведуть вогонь у відповідь. У Мар’їнці на позиціях ЗСУ поранено 2 волонтерів.

Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку відбулося 43 ворожих обстріли, більше половини – з важкого озброєння.

Фото: РНБО

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *