ОСТАННІ НОВИНИ

Втрати у зоні АТО: двоє загиблих, двоє поранених

|

За минулу добу внаслідок бойових дій 2 українських військовослужбовців загинули, 2 – отримали поранення. Про це повідомляє інформаційний центр РНБО

Луганський напрямок

Знову загострилася обстановка в Попаснянському районі. Протягом дня противник неодноразово застосовував легке озброєння, а після заходу сонця – міномети і гармати. Українські війська відкривали вогонь у відповідь.

За фактами, які оприлюднив сьогодні на брифінгу речник  Міністерства оборони України з питань АТО  полковник  Андрій Лисенко, окрім цього ворожі обстріли відбулися у Станиці Луганській та околицях, а також у Старому Айдарі. З огляду на агресивні дії окупантів, розведення сил і засобів у Станиці Луганській наразі неможливе.

Всього за минулу добу на Луганському напрямку відбулося 12 ворожих обстрілів, зокрема 4 – з важкого озброєння.

Донецький напрямок

Вчора відбулося 3 ворожих обстріли, причому всі – з використанням важкого озброєння, і всі – в різних місцях. Противник порушив режим тиші на світлодарській дузі та в Авдіївці. Кожен обстріл тривав від 30 до 45 хвилин. Ворог випустив по наших позиціях понад 50 мінометних мін.

Маріупольський напрямок

Минулої доби мінометні обстріли з боку противника відбулися лише в двох точках – це Красногорівка та Водяне. По наших позиціях випущено понад 80 мінометних мін.

Загалом противник порушує режим тиші по всій лінії фронту. При цьому на всіх основних рубежах українські війська відкривали вогонь у відповідь.

Всього вчора на Маріупольському напрямку відбувся 21 ворожий обстріл, зокрема 7 – з важкого озброєння.

Вчора противник організував 7 польотів БПЛА на всіх напрямках.

Фото: РНБО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *