ОСТАННІ НОВИНИ

Стрийські поліцейські впіймали квартирного злодія

|

Стрийські поліцейські викрили зловмисника, котрий обкрадав квартири місцевих мешканців. Ним виявився мешканець Дрогобицького району. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

злодій

Так, до Стрийського відділу поліції 28 жовтня з повідомленням про крадіжку з квартири звернулась 36-річна мешканка одного зі спальних мікрорайонів міста Стрия.  За словами заявниці, вночі злодій зламав замок на вхідних дверях, проник до помешкання, звідки викрав ювелірні вироби з золота. Потерпіла завдану шкоду оцінила у тридцять п’ять тисяч гривень.

«У ході розслідування ми встановили особу зловмисника. Ним виявився 28-річний мешканець Дрогобицького району. Тепер вже  у його  квартирі було проведено обшук, але санкціонований. Там ми виявили та вилучили речі, що були викрадені не лише з цієї квартири. Наразі за двома фактами крадіжок йому вже повідомлено про підозру, слідчі встановлюють чи причетний він до скоєння інших кримінальних правопорушень», – розповів начальник Стрийського відділу поліції підполковник поліції Іван Малиш.

У кримінальних провадженнях, розпочатих за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, триває досудове розслідування.

Санкція статті передбачає до шести років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *