ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині палали три автомобілі

|

Вогнеборці Львівщини тричі за добу виїжджали на ліквідацію пожеж автомобілів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

пожежа

Так, 11 листопада о 19:44 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в автомобілі «Део Матіз» у м. Львові по вул. Керченська, 11. Пожежу вдалося ліквідувати до прибуття пожежно-рятувального підрозділу. Вогнем пошкоджено моторний відсік автомобіля.

О 21:38 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в м. Сколе по вул. Гірка, в автомобілі «Фольксваген Гольф». За лічені хвилини на місце події прибув пожежно-рятувальний підрозділ ДПРЧ-24 м. Сколе.

Пожежу локалізували о 21:48 та повністю ліквідували о 21:49. Вогнем знищено моторний відсік транспортного засобу, а сам автомобіль вогнеборці врятували від згорання.

Цього ж вечора о 23:14 рятувальники отримали повідомлення про пожежу в автомобілі «Ауді 80» в с. Викоти Самбірського району.

Пожежу локалізували о 23:36 та повністю ліквідували о 23:37. Вогнем знищено моторний відсік автомобіля. Саму автівку надзвичайники врятували від знищення вогнем. До ліквідації пожежі залучили вогнеборців ДПРЧ-12 м. Самбір.

Внаслідок пожежі ніхто не постраждав. Причини виникнення загорань встановлюються.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *