ОСТАННІ НОВИНИ

Запорізький суд заборонив демонтувати самовільно встановлену рекламу алкоголю у Львові

|

У Львові КП «Адміністративно-технічне управління» не змогло демонтувати самовільно встановлені рекламні конструкцій на вулиці Стрийській, 78. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

reklamaa-c8021b44ff5a7a8dcb7858521fa41360

Оріхівський районний суд Запорізької області відповідною ухвалою заборонив проводити комунальному підприємству демонтаж рекламних конструкцій, при цьому не повідомивши сторони про відкриття провадження у справі та винесення такої ухвали.

Як пояснили в КП «Адміністративно-технічне управління», у зв’язку з тим, що ТзОВ «Лайт-Торг» (Вина Світу) самовільно встановило рекламні конструкції на вулиці Стрийській, 78, не дотримуючись жодних норм і правил, які діють у Львові,  7 листопада  товариству було скеровано вимогу про усунення порушення.

Через невиконання вимоги, 10 листопада КП «Адміністративно-технічне управління» мало намір ліквідувати громіздкі рекламні конструкції, які належать ТзОВ «Лайт-Торг».

Однак ухвалою Оріхівського районного суду Запорізької області від 08.11.2016 заборонено проводити комунальному підприємству демонтаж рекламних конструкцій, при цьому не повідомивши сторони про відкриття провадження у справі та винесення такої ухвали.

Як додали в КП «Адміністративно-технічне управління», ситуацію вирішуватимуть належним шляхом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *