ОСТАННІ НОВИНИ

За добу в зоні АТО загинув один український військовий, ще один отримав поранення

|

За минулу добу внаслідок бойових дій один український військовослужбовець загинув, один – отримав поранення. Про це Львівському порталу повідомили у інформаційно-аналітичному центрі.

11-11-2-777x437

Луганський напрямок

Основні бойові дії перемістилися на схід області. Бойовики неодноразово порушували режим тиші у Станиці Луганській, а також в Щасті. На обох рубежах окупанти застосовували легке озброєння, зокрема снайперів.

Також по одному обстрілу з боку противника сталося у Кримському та Новозванівці. Другий з них був мінометним.

Всього за минулу добу на Луганському напрямку відбулося 8 ворожих обстрілів, зокрема 1 – з важкого озброєння.

Донецький напрямок

На світлодарській дузі вчора сталося 3 потужних ворожих мінометних обстріли. Кожен із них був достатньо тривалим – від 35 хвилин до 1 години. Головна «гаряча точка» – авдіївська промзона. Вчора на цих рубежах інтенсивні перестрілка тривала безперервно 2,5 години. Окрім легкого озброєння, противник активно застосовував міномети. Також низка ворожих обстрілів відбулася під Горлівкою одразу на трьох позиціях.

Всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 7 ворожих обстрілів, зокрема 5 – з важкого озброєння.

Маріупольський напрямок

Вчора відбувся 1 потужний ворожий артобстріл, а також низка мінометних. Неспокійно, як і раніше, у Мар’їнському районі та на приморських рубежах. На відміну від минулих днів, основний сеанс активності бойовиків припав не на вечірні години, а на нічні та ранкові – з півночі до 8 години. Інтенсивність ворожого вогню надзвичайно висока: вчора по наших позиціях було випущено понад 170 мінометних мін та артилерійських снарядів.

Всього вчора на Маріупольському напрямку відбулося 20 ворожих обстрілів, зокрема 9 – з важкого озброєння.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *