ОСТАННІ НОВИНИ

В Україні почав працювати портал з контролю за держзакупівлями DoZorro

|

Міністерство економічного розвитку і торгівлі України запустило новий сайт DoZorro, мета якого – моніторинг закупок у системі електронних торгів ProZorro. Про це Львівському порталу повідомили упре-службі Львівської ОДА.

14907060_10211021840520678_8010287658342148451_n_1478854127_613x306-5_3_0

На порталі можна обговорювати конкретний тендер із потенційними та наявними постачальниками.

За словами директора департаменту Романа Филипіва, на порталі DoZorro об’єднуються зусилля держави, бізнесу, контролюючих органів та громадськості. Ресурс зібрав найкращі світові та українські методики виявлення порушень в сфері державних закупівель.

Усі учасники порталу отримують доступ до реальних дієвих юридичних інструментів оскарження сумнівних закупівель. Так, учасники тендерів зможуть оцінювати своїх партнерів по угодах і залишати розгорнуті відгуки. На основі цієї інформації буде автоматично формуватися рейтинг. А з профайлу кожного з них буде зрозуміло, наскільки конкретний користувач системи є добросовісним постачальником або замовником.

Портал DoZorro створено та  адмініструється організацією Transparency International Україна. Він напряму під’єднаний до бази даних ProZorro. Перехід до функцій порталу є доступним з електронних майданчиків підключених до ProZorro.

На сайті ЛОДА працює рубрика «Публічні закупівлі», яка допомагає відвідувачам краще зорієнтуватися в роботі системи електронних закупівель ProZorro.

Фото: ЛОДА

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *