ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові виступатимуть зірки аргентинського танго

|

До Міжнародного дня Аргентинського танго за підтримки Посольства Аргентинської Республіки в Україні в рамках міжнародного туру 4-го грудня на сцені Національного драматичного театру імені Марії Заньковецької відбудеться концерт зірок аргентинського танго. Про це повідомляють організатори.

021659_normal

Учасники вечора грації та пристрасті – одна із найвідоміших пар танцюристів та викладачів світового класу – засновники «Tango Rouge Company», постановники видовищного танго-шоу «Noches de Buenos Aires»: Нері Піліу (Neri Piliu) і Шаніна Кіньонес (Yanina Quinones) – знаменитості із Аргентини, майстерності яких аплодує увесь світ. Їхній виступ супроводжуватиме італійський танго-оркестр «Tango Spleen Orquesta». Початок – о 19:00.

Кожна поява цієї молодої харизматичної пари на публіці викликає загальне захоплення. Танго у їхньому виконані настільки досконале та насичене водночас і нестримною пристрастю, і легкою романтичною ніжністю, що мало кого залишає байдужим. Постановки Нері Піліу і Шаніни Кіньонес вирізняються елегантністю та віртуозністю, вишуканими костюмами та видовищністю.

Музичний супровід блискучим танцюристам зі світовою славою створюватиме 4 грудня у Львові не менш відомий у світі танго італійський оркестр «Tango Spleen» під керівництвом Мар’яно Сперанза (Аргентина). Живий звук, музика та вокал і тільки живі емоції, які проникають у самісіньке серце. Того вечора глядачі у залі побачать, що танго буває різним: яскравим та чуттєвим, ніжним та сентиментальним, легким та грайливим…

На львів’ян чекає іще один сюрприз – незрівнянний майстер аргентинського фольклору, який протягом багатьох років поспіль є одним із найкращих на світовій сцені – Еміліо Корнехо (Emilio Cornejo), що здивує присутніх на концерті мистецтвом справжніх аргентинських гаучо.

Фото: Concert.UA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *