ОСТАННІ НОВИНИ

В зоні АТО за добу загинув один український військовий, ще шестеро поранені

|

За минулу добу внаслідок бойових дій 1 український військовослужбовець загинув, 4 – отримали поранення. Окрім цього, ще 2 військовослужбовців, виконуючи завдання на передовій, отримали травми. Про це Львівському порталу повідомили у інформаційно-аналітичному центрі.

10-11-777x437

Луганський напрямок

Вперше за багато днів у східній частині області, зокрема у Станично-Луганському районі та у Щасті, було спокійно. Активні бойові дії вчора почалися після 12 години, і тривали у Кримському, а також у Попаснянському районі. Агресивні дії окупантів одразу ж наразилися на адекватну відповідь з нашого боку.

Всього за минулу добу на Луганському напрямку відбулося 14 ворожих обстрілів, 4 – з використанням важкого озброєння.

Донецький напрямок

Активні бойові дії велися в Луганському та Авдіївці. Під час кожного обстрілу окупанти застосовували міномети. По наших позиціях було випущено понад 200 мін. Як і раніше, обстріли були достатньо тривалими – від 45 хвилин до кількох годин. Українські війська ведуть інтенсивний вогонь у відповідь.

Всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 5 ворожих обстрілів, всі – з використанням важкого озброєння.

Маріупольський напрямок

Найпотужніший обстріл наших позицій з мінометів відбувся вчора зранку у Павлополі. Він тривав більше години, по наших позиціях було випущено понад 30 мін з 82-мм та 120-мм мінометів. Загалом обстановка незмінна: мінометні обстріли наших позицій на ділянці фронту Красногорівка – Мар’їнка та Павлопіль – Широкине тривають і вдень, і вночі. Натомість в районі Докучаєвська активність ворога знизилася.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *