ОСТАННІ НОВИНИ

У Рава-Руській п’яний водій вчинив ДТП, втікаючий від поліції

|

На Львівщині патрульні затримали нетверезого водія, який втікав від поліції та вчинив ДТП. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

15032113_1616727915295641_4522898950247015942_n

Близько 3 години ночі інспектори помітили неподалік населеного пункту Рава-Руська автомобіль BMW, який рухався зустрічною смугою. Патрульні розвернулися і поїхали за порушником. Вимогу про зупинку водій проігнорував і почав втікати. Не впоравшись з керуванням він злетів з дороги та перевернувся. Водій переліз на задні сидіння, де сиділи ще дві жінки. Вони одразу сказали, що він керував автомобілем.

Водій перебував в сильному стані алкогольного сп‘яніння . Чоловік вживав алкогольні напої і після аварії. Перевірка на пристрої драгер показала результат 1.68 проміле. На нього оформили протокол за скоєну ДТП, а також протокол за статтею 130 частиною 4 КУпАП (Вживання водієм транспортного засобу після дорожньо-транспортної пригоди за його участю алкоголю, або після того, як транспортний засіб був зупинений на вимогу поліцейського, до проведення уповноваженою особою медичного огляду з метою встановлення стану алкогольного сп’яніння.

Відповідальність за таке порушення штраф – 20400 гривень або адміністративний арешт на 15 діб з позбавленням права керування на строк три роки. Чоловік повідомив, що допомоги медиків він не потребує.

Фото: патрульна поліція Львова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *