ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині за рік засуджено 10 осіб, які причетні до діяльності «конвертаційних»центрів

|

На Львівщині упродовж року засуджено 10 осіб, причетних до діяльності «конвертаційних центрів». Про це Львівському порталу повідомли у прес-службі прокуратури у Львівській області.

groshi8x6

За процесуального керівництва прокуратури Львівської області слідчими органами державної фіскальної служби скеровано до суду 16 обвинувальних актів стосовно 19 осіб, підозрюваних у вчиненні фіктивного підприємництва, а саме за ст.205 КК України. Крім того, два кримінальних провадження направлено до суду стосовно організаторів незаконної діяльності «конвертаційних центрів».

На даний час судами області вже розглянуто 9 обвинувальних актів, за результатами яких винесено обвинувальні вироки щодо 10 осіб, яких визнано винними в інкримінованих злочинах.

Згідно вироків суду останніх засуджено до штрафів в сумі від 8,5 до 51 тисяч гривень відповідно до санкцій ст.205 КК України.

Зазначимо, що з метою захисту економічних інтересів держави прокуратурою Львівської області спільно з органами фіскальної служби забезпечено відшкодування до бюджету понад 12,5 млн грн несплачених податків.

Фото: rozvytok-hromady.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *