ОСТАННІ НОВИНИ

Нардепам пропонують купити партію на будь-який смак. Навіть таку, що пройшла перевірку НАЗК

|

Народному депутату України від фракції «Народний Фронт» Олександру Сочці на поштову скриньку прийшла пропозиція купити політичну партію. Про це він написав на своїй сторінці у FaceBook, повідомляє кореспондент Львівського порталу.

«На пошту прийшла комерційна пропозиція купити партію. Красиво оформлено. Як у прайсах автосалонів. Партія 1 і Партія 2. У табличці плюсиками позначені опції. З символікою і друкованими виданнями – дорожче на десять тисяч у.о.

13
Натисніть для збільшення

Базова пропозиція – з місцевими осередками, з сайтом, із загальноукраїнським статусом і, увага, партія пройшла перевірку НАЗК. Ціна 55 тисяч у.о.», – написав О.Сочка.

«Сідай і їдь собі на вибори. Про «кожаний» салон, автоматичну коробку і «гідроусилитель» нічого не написано. Жигулі якісь сильно дорогі», – пожартував депутат.

Очевидно, така ж пропозиція надійшла і на скриньки інших народних депутатів. Так у коментарях під вищезгаданим постом парламентаря, інший народний депутат – Олександр Опанасенко з фракції «Самопоміч» написав: «Теж отримав, народ щось відчуває…».

Львівському порталу вдалося роздобути зміст пропозицій, які надійшли на скриньки народних депутатів. Свої послуги пропонує Асоціація «Правова Гільдія України», яка має власну сторінку у FaceBook та сайт. Зміст послуг, що пропонує Асоціація «Правова Гільдія України» на своїй сторінці в соцмережі та на сайті, перегукується з пропозиціями, які надійшли на скриньки народних депутатів України.

Асоціація також повідомляє адресу офісу у місті Києві, електронні скриньки для листування та контактні телефони.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *