ОСТАННІ НОВИНИ

Для безкоштовних спортивних шкіл Львова придбали новий інвентар

|

Для розвитку спорту та фізичної культури, а також додаткової підтримки у  м. Львові триває процес надання фінансової підтримки для 16-ти дитячо-юнацьких спортивних шкіл міста Львова для придбання спортивного інвентарю. Зазначимо, що заняття для дітей у цих школах проводяться на безоплатній основі, повідомляє прес-служба міськради Львова.

sportivni-shkoli

Зокрема, у 2016 році на ці потреби в міському бюджеті Львова виділено 999140 грн.

Сьогодні  спортивний інвентар вже придбали 9 ДЮСШ на загальну суму 597 670 грн., а саме: ДЮСШ “Олімпія” на суму 150 000грн., ДЮСШ “Енергетик” на суму 50 000 грн., ДЮСШ “Троянда” на суму 70 000 грн., ДЮСШ “Фаворит” на суму 36 700 грн., ДЮСШ “Верховина” на суму 37 700 грн., ДЮСШ “Сигнал” на суму 49 950 грн., ДЮСШ “Буревісник”  на суму 63 440 грн., ДЮСШ “Будівельник” на суму 89 980 грн., ДЮСШ “Автомобіліст” на суму 49 900 грн.

Серед придбаного інвентарю є такий: велотренажер, бігова доріжка, тренажери, грифи, спортивні снаряди, фехтувальні шпаги, фехтувальні маски, м’ячі, волани, волейбольні сітки, патрони для стрільби, сідло для кінного спорту, стрибковий стіл, акробатична дошка та інше.

«На жаль, ці школи потребують не лише нового спортивного інвентарю, а й капітальних ремонтів та якісного управлінського менеджменту. Якщо говорити про рівень їх укомплектованості інвентарем та стану інфраструктури, то він є набагато нижчий від комунальних шкіл. Однак ми розуміємо, що у цих школах займаються львівські діти, тому вони мають мати якісний інвентар», – зазначив Володимир Шнайдер, начальник управління молоді, сім`ї та спорту Львівської міської ради.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *