ОСТАННІ НОВИНИ

В облраді нагородили призерів Олімпійських ігор зі Львівщини

|

Призери Олімпійських ігор у Ріо отримали нагороди сьогодні, 8 листопада, під час пленарного засідання сесії облради. Про це із зали засідань повідомляє кореспондент Львівського порталу.

4

Так, чемпіони Паралімпійських Ігор Антон Дацко (фехтування на візках (категорія А), Андрій Демчук (фехтування на візках (категорія В), Віктор Дідух (настільний теніс) отримали по 170 тис. грн.

3
Призеру Паралімпійських ігор Роману Павлику вручено сертифікат на 280 тис грн: 150 тис грн за “срібло” у змаганнях з бігу на дистанції 400 метрів та 130 тис грн за “бронзу” у змаганнях зі стрибків у довжину.

2
Відповідно їхні тренери отримали: Світлана Колеснікова (фехтування на візках) – 60 тис грн, Віктор Нікулін (фехтування на візках) – 20 тис грн, Олександр Дідух (настільний теніс) – 40 тис грн, Олександр Якубовський (легка атлетика) – 50 тис грн.
Крім того, сертифікатом на грошову премію у розмірі 130 тис грн нагородили бронзового призера Ігор XXXI Олімпіади (веслування на байдарках і каное) Тараса Міщука, а також його тренера Романа Бундза – сертифікатом на 20 тис грн.

1

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *