ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові вдруге відбудеться Форум е-врядування

|

25 листопада у приміщенні Українського Католицького Університету на вул. Козельницькій, 2а  вже вдруге відбудеться Форум електронного врядування 451°Е. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

Програма заходу – надзвичайно насичена, на учасників очікує безліч цікавих панельних дискусій, під час яких спікери та експерти розглянуть основні зміни впродовж останнього року у сфері електронного врядування. Що чекає на нас у майбутньому? Скільки часу нам на це потрібно? Куди рухатись Україні  у сфері е-врядування та які основні пріоритети на 2017 рік ставити перед собою? Ці та інші питання розглядатимуть під час Форуму.

Серед спікерів, які братимуть участь у панельних дискусіях, будуть представники державної та місцевої влади, фондів та громадських організацій, іноземні та українські експерти, відомі стартапери та багато інших людей, які працюють над розвитком е-врядування в Україні.

«Торік ми започаткували хорошу ініціативу – Форум електронного врядування 451Е. Тоді, він став своєрідним плацдармом для багатьох інновацій, які відбулись в Україні за останній рік. І ми вирішили зробити його традиційним. Це наче звіт про результати впровадження е-врядування у році, що минає, і планування його розвитку в наступному», – зазначає керівник міського управління ІТ Іван Коржов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *