ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові суд взяв під варту командира військової частини, що попався на хабарі

|

У Львові 2 листопада Шевченківський районний задовольнив клопотання військової прокуратури Львівського гарнізону та обрав командиру інженерно-технічної роти однієї з військових частини Львівщини запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб з визначенням застави в розмірі 55 тис грн. Про це Львівському порталу повідомили у пре-службі військової прокуратури Західного регіону.

хабарник

Зазначимо, 31 жовтня 2016 року військовою прокуратурою Львівського гарнізону за матеріалами та спільно із співробітниками військової контррозвідки Служби безпеки України задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди вказаним військовослужбовцем.

Грошові кошти в розмірі 8 тис грн від лейтенанта цієї ж військової частини призначалися за нестворення штучних перешкод під час здачі посади. Виплата цієї суми проходила через перерахунок на банківську картку зловмисника.

Корупціонера затримано в порядку ст. 208 КПК України та йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням).

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *