ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові схвалили бюджет на 2017 рік, остаточне рішення – за депутатами

|

Сьогодні, 8 листопада, виконавчий комітет Львівської міської ради схвалив проект міського бюджету на 2017 рік. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

бюджет

Як пояснив директор департаменту економічної політики ЛМР Олег Іщук, мова йде про деякі нові пункти у тому проекті бюджету, який схвалив виконком раніше.

«Два тижні тому виконком затвердив основні показники до цифр 2017 року. Тепер після опрацювання в різних комісіях, ми винесли додатки до того, що виконком пропонував раніше…Пропонується Палацу Хоткевича на створення центру «Місто літератури» 450 тис. грн. додати, на землеустрої – 500 тис грн, на навчання працівників -750 тис., на Програму національно-патріотичного виховання дітей та молоді – 2 млн 300 тис., і в Інститут міста додати ще 1 млн (загалом буде  3 млн 170 тис. грн)», -зазначив він.

Також О. Іщук додав, що у бюджетній комісії пропонувалося виділити 10 млн грн. додаткових видатків  на спорт, втім члени виконкому проголосували за проект бюджету без цієї зміни. За словами Іщука, ця поправка додатково розглядатиметься комісіями і буде винесена на розгляд депутатів міськради 10 листопада.

Окрім того, посадовець повідомив, що проект бюджету пройшов громадські обговорення.

«Громадські обговорення не передбаченні законом. Однак ми давали оголошення в газети, і  у великому сесійному залі було громадське обговорення», – додав він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *