ОСТАННІ НОВИНИ

Забудовник Варшавської – Соснової не впустив інспекцію ДАБК

|

Працівників інспекції ДАБК у місті Львові не допустили до перевірки об’єкту забудови на вулиці Варшавськької – Соснової, про що складено відповідний акт, припис та протокол. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

Варшавська-Соснова

Як повідомили в Інспекції ДАБК у м. Львові, працівників Інспекції під час проведення позапланової перевірки не допустили на територію об’єкту на вул. Варшавській – Сосновій. Відтак, складено протокол про правопорушення у сфері містобудівної діяльності та припис.

«3 листопада посадовими особами Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у м. Львові здійснено виїзд для проведення позапланової перевірки об’єкта будівництва багатоквартирного житлового будинку з приміщеннями громадського призначення та підземною автостоянкою на вул. Варшавська-вул. Соснова у м. Львові. Однак, посадових осіб Інспекції в черговий раз до проведення перевірки не допущено, про що складено відповідний акт, протокол про правопорушення у сфері містобудівної діяльності та припис, яким зобов’язано замовника будівництва в 5-денний термін з дня його отримання забезпечити доступ посадових осіб Інспекції до об’єкту будівництва», – йдеться у повідомленні.

Водночас інспекція ДАБК у м. Львові звертається до мешканців міста бути особливо уважними при купівлі квартир у новобудовах, а також перевіряти у забудовників наявність всіх необхідних дозвільних документів.

Як відомо, апеляційний суд повернув забудовнику ділянку на Варшавській-Сосновій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *