ОСТАННІ НОВИНИ

Прикордонники викрили шість авто «нафаршированих» контрабандними сигаретами

|

Протягом вихідних на ділянці відповідальності Мостиського прикордонного загону прикордонники попередили шість випадків прихованого перевезення цигарок через кордон. Окрім цигарок контрабандисти позбулися ще й своїх автівок. Про це Львівському порталу повідомили у пре-службі Мостиського прикордонного загону.

1

Легковики марок «Фольксваген», «Додж», «Крайслер», «Опель», «Сітроен» та радянський «ВАЗ» поповнили список автомобілів, вилучених правоохоронцями на українсько-польській ділянці кордону через їх переобладнання з метою контрабанди цигарок.

2

Так, впродовж суботи та неділі у пунктах пропуску «Шегині» та «Краковець»  прикордонники разом з працівниками митниці в ході ретельного огляду зазначених автівок виявляли цигарки в тайниках у паливному баку, у моторному відсіку, у місцях кріплення бокових дзеркал, під декоративною обшивкою салону та у днищі автомобілів. Всього через кордон намагались перевезти понад 1800 пачок цигарок з українськими акцизними марками та без них.

3

Відносно водіїв складено відповідні адміністративні документи, також вилучено контрабандний товар та переобладнані автівки.

5

Фото: прикордонний загін

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *