ОСТАННІ НОВИНИ

Голова Адміністративного суду Львівщини тримає вдома гроші у трьох валютах

|

Голова Адміністративного суду Львівської області Андрій Ланкевич подав електронну декларацію за 2015 рік.

суд

Згідно його е-декларації, суддя володіє квартирою у Львові, площею 42 кв.м, а їздить на автомобілі «Volkswagen Touareg» 2012 року за 140 тисяч гривень. Також він володіє  акціями «Укртелекому» на суму 765 грн.

Головний суддя Адміністративного суду минулоріч заробив 230 тис. 724 грн, отримав 4 тис. 242 грн гонорару в ЛНУ ім. І. Франка, 825 тис. грн. доходу від відчуження майна та 17 (!) грн. – подарунок у негрошовій формі.

У готівковій формі суддя Ланкевич зберігає  59 тис. грн, 17 тис. доларів, 2500 євро та 2 тис. польських злотих. У «Приватбанку» суддя зберігає всього 670 грн.

Як повідомлялось, суддя Апеляційного суду Львівщини їзить на чотирьох авто.

А тим часом дружина голови суду Залізничного району заробляє більше чоловіка і позичає долари «третім особам». А голова Личаківського суду Львова живе у квартирі, площею 242 кв.м

Цікаво, що голова Сихівського суду Львова «балує» свою дружину і їздить на «Мерсі» за 900 тисяч.

Раніше Львівський портал писав, що голова Франківського суду Львова носить норкові шуби і дорогі прикраси, а її чоловік полюбляє зброю. А  сім’я голови Галицького суду Львова має у Сокільниках п’ять земельних ділянок і зберігає більше мільйона готівкою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *