ОСТАННІ НОВИНИ

Керівник СБУ Львівщини приховав свою е-декларацію

|

Станом на 5 листопада, на сайті електронних декларацій не опублікована декларація керівника Служби безпеки України у Львівській області Віктора Андрейчука.

andreychuk

Як пояснили у прес-службі СБУ, декларації їхніх співробітників приховані і доступні лише НАЗК.

«Усі співробітники Служби безпеки України, які мали відповідно до Закону України «Про запобігання корупції» заповнити «е-декларації» до 30 жовтня 2016, оформили їх належним чином та засвідчили дані особистим електронним підписом. Відповідно до законодавства, дані співробітників спецслужби не можуть бути доступні широкому загалу», – зазначили у відомстві.

«Зауважимо, що стаття 52-1 Закону України «Про запобігання корупції» передбачає розробку Національним агентством з питань запобігання корупції особливого порядку фінансового контролю щодо осіб, які займають посади у державних органах, що здійснюють оперативно-розшукову, контррозвідувальну й розвідувальну діяльність, у спосіб, що унеможливлює розкриття їх належності до зазначених органів», – йдеться у повідомленні відомства.

«З метою неухильного виконання приписів закону та нерозголошення інформації з обмеженим доступом у службі було організовано електронне декларування співробітників зі збереженням поданих ними відомостей на спеціально відведених ресурсах. З НАЗК це було завчасно погоджено», – наголосили у СБУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *