ОСТАННІ НОВИНИ

У зоні АТО загинув один український військовий, ще двоє поранені

|

За минулу добу внаслідок бойових дій один український військовослужбовець загинув, двоє – отримали поранення. Також один військовослужбовець, що раніше отримав поранення в районі проведення АТО, помер в лікарні міста Запоріжжя. Про це Львівському порталу повідомили у інформаційно-аналітичному центрі.

04-11-777x437

Луганський напрямок

Противник здійснив 7 обстрілів наших позицій, причому всі – в різних місцях. Зокрема, бойові дії велися в Станично-Луганському районі, Трьохізбенці, Оріховому та Попаснянському районі. Найтриваліший обстріл відбувся у Станиці Луганській.

Всього за минулу добу на Луганському напрямку було 7 ворожих обстрілів, зокрема 1 – з важкого озброєння

Донецький напрямок

В Авдіївці вчора відбулася низка потужних і тривалих мінометних обстрілів з боку противника. По наших позиціях було випущено 60 мін. Всі обстріли буди достатньо тривалими – не менше 30 хвилин.

Всього за минулу добу на Донецькому напрямку було 6 ворожих обстрілів, зокрема 5 – з важкого озброєння, 1 бойове зіткнення.

Маріупольський напрямок

У Красногорівці, а також на ділянці фронту Павлопіль – Широкине окупанти активно застосовували мінометів та снайпери. Українські війська неодноразово відкривали вогонь у відповідь.

Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку відбулося 17 ворожих обстрілів, зокрема 4 – з важкого озброєння.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *