ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові з'явиться «Школа юного десантника»

|

Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій запускає проект «Школа юного десантника» – програму національно-патріотичного виховання підлітків. Запрошують до участі хлопців і дівчат віком від 13 до 15 років. Початок – у січні 2017 року. До 20-го грудня триватиме набір. Участь – безкоштовна. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

1

Школа покликана навчити юнаків основам виживання в різних умовах, ознайомити з аспектами військової служби, дати підліткам можливість спробувати свої сили у різних видах спорту. Завданням є патріотичне та військове виховання молоді Львова.

Програма розрахована на 1 рік. Кожен місяць присвячено певній темі, з якої організовано від 1 до 3 заходів.

Умови участі: згода батьків; співбесіда з інспекторами Центру; медогляд; характеристика від шкільного психолога.

Група розрахована на 20 підлітків. Для кожного учасника передбачена форма та іменний жетон – ці речі лишаються в учасника від початку занять і після завершення. По завершенні підлітки отримають сертифікат про проходження повного курсу «Школи юного десантника». Під час заходів та занять передбачено харчування.

Також – приймають пропозиції про розширення програми від організацій та інструкторів, які готові надати безоплатно свої послуги з проведення занять.

Щоб взяти участь, необхідно подати заявку.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *