ОСТАННІ НОВИНИ

У кювет злетів автомобіль: водія госпіталізували

|

У Львівській області водій легковика, 53-річний мешканець Сокаля, не впорався з керуванням, внаслідок чого автомобіль перекинувся у кювет. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

ДТП

У Радехівське відділення поліції 3 листопада о 12.30 надійшло повідомлення про те, що на автодорозі між селами Витків та Корчин перекинувся автомобіль «Деу Сенс».

Як попередньо встановили правоохоронці, водій легковика, 53-річний мешканець Сокаля, не впорався з керуванням, внаслідок чого автомобіль перекинувся у кювет. З компресійним переломом та переломами ребер водій був госпіталізований.

Наразі поліцейські встановлюють обставини події, відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху,  що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження, –  карається  штрафом  від двохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів  доходів  громадян, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі  на  строк  до  трьох  років,  з  позбавленням права керувати транспортними  засобами  на  строк  до трьох років) КК України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *