ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян запрошують на Ярмарок кар’єри

|

У середу, 9 листопада, у IV корпусі національного університету «Львівська політехніка» (вул. Митрополита Андрея, 3) відбудеться 27-й Ярмарок кар’єри. Про це повідомляють організатори заходу, передає Львівський портал.

mispp10_1478175494_613x459-27846153846_3_0

Так, різні варіанти працевлаштування  відвідувачам пропонуватимуть понад 50 підприємств, установ та організацій. За словами організаторів, на Ярмарку кар’єри добиратимуть персонал потужні товаровиробники вітчизняної продукції, компанії з іноземним капіталом, підприємства сфери інформаційних технологій, громадського харчування, торгівлі, легкої промисловості, телекомунікаційні, транспортні, охоронні фірми тощо.

Відвідувачі Ярмарку кар’єри також отримають чудову нагоду вивчити реалії локального ринку праці та з’ясувати у працедавців умови і розмір оплати праці, вимоги до професійних умінь потенційних працівників. Усі охочі також матимуть змогу пройти тестування щодо схильності до виконання тієї чи іншої роботи, отримають допомогу у написанні резюме, а також фахові консультації з питань зайнятості чи трудового законодавства.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *