ОСТАННІ НОВИНИ

Порошенко у Львові розповів, як декларував подушки і дивани

|

Президент України Петро Порошенко під час свого робочого візиту у Львів у рамках Міжнародного економічного форуму «Львівщина – Фабрика Європи» заявив, що після оприлюднених декларацій розпочинається боротьба не з багатіями, а зі злочинцями. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу із місця події.

Порошенко

«Боротися треба не з багатими, як дехто думає, а зі злочинцем, який бере квартири, машини, дачі, вілли та інше, перебуваючи весь час на державній службі. Такого не буде-це право народу. Право на справедливість. Зроблений дуже важливий великий крок – цей крок почався з президента – він мав задекларувати все: від подушок і диванів до чашок на кухні. Такого ніколи не робив жоден президент. Але якщо я це зробив, то я маю право вимагати, щоб це зробили усі», – наголовив глава держави.

Також він зауважив, що заповняти декларації першочергово мають дерслужбовці, оскільки саме вони найчастіше беруть учать у корупційних схемах.

«Я не розумію, чому у військовослужбовців, які зі зброєю в руках боронять державу, мають з 1 січня заповнювати деларації? Вони мають чим зайнятися. А ті, хто звик заробляти на політиці- державні службовці – мають бути відвертими і прозорими для суспільства. Тому електронні декларації – це перший надзвичайно важливий крок у боротьбі із корупцією», – резюмував П. Порошенко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *