ОСТАННІ НОВИНИ

Молодь Львівщини навчають поводження зі зброєю

|

На Львівщині розпочалась серія вишколів національно-патріотичного та спортивного виховання молоді «Вовча стежа», де молодь навчають мінної безпеки та правил поводження зі зброєю. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

122

Перший такий вишкіл відбувся 28-31 жовтня у Миколаївському районі, у якому взяло участь понад 30 підлітків Львівщини.

123

Як підкреслюють організатори, такі заходи мають на меті стати інструментом позашкільного виховання старшокласників та містять практичний аспект на противагу лекціям. У програмі заходу зокрема були заняття з мінної безпеки, основ поводження зі зброєю, екстремальної психології, спортивного орієнтування тощо.

125

«Ми не прагнемо дублювати школу чи армію, бо це недоцільно і неможливо, але робимо акцент на безпеці, лідерстві, спеціальній психології через змагання і активний відпочинок водночас. Програма заходів частково поєднує фрагменти уроків Захисту вітчизни у школах та змістовне дозвілля без шкідливих звичок », – коментує один з організаторів, учасник АТО Андрій Мочурад.

126

Наступний вишкіл планують провести вже в кінці листопада, куди запрошують не тільки старшокласників, а й студентську молодь. Заняття для школярів безкоштовні.

127

Для якісної співпраці організатори запрошують долучатись вчителів Захисту вітчизни, та бажаючих стати інструкторами вишкільних заходів щоб поширити методику таборів-інтенсивів в школах Львова та області.

124

Додамо, що вишкіл організовує ГО «Граніт» за підтримки низки громадських огранізацій Львова і Дрогобича.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *