ОСТАННІ НОВИНИ

Філія німецької компанії на Львівщині шукає працівників

|

Сьогодні у селі Кожичі Яворівського району відкрили другий завод компанії BADER Ukraine. Вже на підприємстві працює близько 600 осіб, проте для повної потужності їм потрібно ще 1000 виробників, передає кореспондент Львівського порталу.

dsc_6984

Директор BADER Ukraine Андрій Павлунь запевнив, що компанія приймає на роботу як людей з досвідом, так і без нього.

«Звичайно, що перш за все цінними для нас є працівники, які мають досвід роботи у галузі, в якій діє компанія. Це розкрійники і працівники швейного виробництва. В принципі, в Україні такого масово виробництва виробів ці шкіри немає і навіть, якщо люди мають досвід у швейному бізнесі з текстилем, це теж плюс, бо певні базові речі співпадають. Але для нас не є проблемою взяти на роботу працівників без досвіду. У нас є навчальний центр, в якому ми формуємо в людей навички, які потрібні нам», – розповів директор підприємства.

Компанія пропонує працівникам доволі вигідні умови: заробітну плату у розмірі 7400 грн + бонуси та можливість кар’єрного росту. Окрім того, сьогодні при всіх працівниках та Президентові України керівництво пообіцяло з 1 січня провести індексацію.

Фото: Соломія Григор’єва

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *