ОСТАННІ НОВИНИ

Втрати у зоні АТО: двоє загиблих, п'ятеро поранених

|

За минулу добу внаслідок бойових дій 2 українських військовослужбовців загинули, 5 – отримали поранення. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі інформаційного центру РНБО.

1

Луганський напрямок

Вчора відбулося 3 ворожих обстріли, причому всі – у різних місцях. Зокрема, в Станиці Луганській та Лопаскиному противник застосовував легке озброєння, а в Кримському – артилерію. В Попасняському районі вчора було тихо. Про це повідомив сьогодні на брифінгу речник  Міністерства оборони України з питань АТО  полковник  Андрій Лисенко.

Донецький напрямок

Більше 80% ворожих обстрілів припадає на авдіївську промзону. Зокрема, крайній обстріл тривав безперевно 3 години. Практично під час кожного інциденту окупанти застосовували міномети. Противник відкривав вогонь як зі східного, так і з південного напрямку. Українські війська активно ведуть вогонь у відповідь.

Також ворог порушив режим тиші в Луганському, де відбувся найпотужніший обстріл на всьому Донецькому напрямку (противник випустив по наших позиціях 14 мінометних мін).

Всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 7 ворожих обстрілів, зокрема 5 – з важкого озброєння.

Маріупольський напрямок

Географія бойових дій розширилася.

Окрім вже традиційних неспокійних «гарячих точок» – Красногорівки, а також ділянки фронту Павлопіль-Широкине, противник організував низку обстрілів з важкого озброєння у Новомихайлівці та Славному (Мар’їнський район), Пищевику (поблизу Павлополя). Окрім мінометів та гармат, окупанти неодноразово застосовували БМП та снайперів. Бойові дії тривають по всьому фронту, українські війська відкривають вогонь у відповідь.

Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку відбулося 27 ворожих обстрілів, зокрема 11 – з важкого озброєння.

Вчора відбулося 2 польоти ворожих БПЛА на Донецькому і Маріупольському напрямках.

Фото: РНБО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *