У місті відбувся фестиваль-конкурс «Галицькі Самоцвіти»

|

У Львові 29-31 жовтня відбувся ІІІ Всеукраїнський фестиваль-конкурс хорового співу та інструментальної музики “Галицькі Самоцвіти”. Про це Львівському порталу повідомили організатори.

1

Конкурсні виступи учасників зі всіх куточків України відбулись у Львові в Будинку органної та камерної музики (Костел св.М.Магдалини).

2

«Незважаючи на  холодну погоду, в залі панувала атмосфера тепла та емоційного піднесення, створена виступами талановитих конкурсантів. Гала концерт та нагородження учасників пройшли на сцені Національного академічного українського драматичного театру ім.М.Заньковецької. Також в рамках фестивалю та за запрошенням організаторів фестивалю відбувся концерт Національного академічного ансамблю пісні і танцю “Гуцулія”, який запам’ятався львів’янам та гостям нашого міста своєю яскравістю та високою майстерністю артистів ансамблю», – повідомили організатори.

3

Усі учасники фестивалю-конкурсу були відзначені дипломами та кубками. “Гран прі” в інструментальному жанрі отримали – оркестр народних інструментів “Дивертисмент” (музичне училище) з м.Кропивницький, керівником якого є Онолова Вікторія Миколаївна, “Гран прі” вокального жанру отримали – Зразковий дитячий хоровий колектив “Забава” (дитяча музична школа №3), м.Одеса, керівник Смірнова Світлана Миколаївна.

4

Фото: організатори

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *