ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий боїться, що саме він буде наступним після Голеця?

|

Мер Львова Андрій Садовий не бачить підстав усувати з посади керівника управління житлового господарства Юрія Голеця , якому прокуратура оголосила підозру у справі Грибовицької трагедії. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

sadoviy

«Я маю до пана Гольця багато зауважень. Я взагалі маю дуже багато зауважень до багатьох працівників міської ради. Але винною може визнати людину тільки рішення суду. На моє переконання, і я маю інформацію від ДСНС, причиною біди був підпал полігону. В мене є запитання, чому справа щодо підпалу розслідується дуже повільно, натомість, основна увага береться на період, коли міським головою працює Садовий. Таке враження, що раніше полігону не було і він з’явився у 2006 році. Нехай триває слідство, хай буде суд, суд буде приймати рішення і це рішення буде виконуватись.

Я не бачу підстав сьогодні усувати пана Гольця від виконання посадових обов’язків. З точки зору самої системи, яка зараз працює, – це пошук крайніх. Думаю, будуть далі йти. Мета проста – зробити крайнім Садового. Я одним з перших давав відповіді на запитання слідчих. Я їм розповів, що і як, на мою думку, необхідно врахувати. Зараз все йде за системою знайти крайнього і забути про саму причину, а причина – підпал. Треба бути активними і запитувати правоохоронців, чому справа про підпал розслідується дуже повільно», – прокоментував міський голова Львова Андрій Садовий», – прокоментував він.

Нагадаємо, обласна прокуратура висунула підозру Юрію Голецю у справі щодо Грибовицького сміттєзвалища. У мерії пояснили, чого саме стосується підозра.

Також вчора департамент житлового господарства ЛМР отримав нового очільника, до цього цю посаду у якості в.о. займав Юрій Голець.

Фото: Depo.Львів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *