ОСТАННІ НОВИНИ

Виконком без відома Свято-Іванівської лаври погодив їй співпрацю з Шевченківським гаєм

|

Виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив договір про співпрацю між Шевченківським гаєм та Монастирем Свято-Іванівської лаври Студитського Уставу Української греко-католицької Церкви. Відповідне рішення було прийняте 1 листопада, передає кореспондент Львівського порталу.

lavra

Як йдеться у проекті рішення,  з  метою співпраці у сфері освітньо-культурної діяльності для популяризації об’єктів духовної культури, керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет вирішив затвердити Договір про співпрацю,  укладений між Музеєм народної архітектури та побуту у Львові та Монастирем Свято-Іванівської лаври Студитського Уставу Української греко-католицької Церкви.

Як повідомили Львівському порталу у Лаврі, про договір, який сьогодні узгодили на виконкомі міської ради Львова, там  нічого не знають. Попередньо договір з настоятелями та юристами Лаври не узгоджувався.

Нагадаємо, нещодавно поліція відкрила кримінальне провадження щодо намірів будівництва візит-центру в «Шевченківському гаю».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *