ОСТАННІ НОВИНИ

Кохана Лещенка назвала депутатів «дебілами» за квоти на пісні українською мовою

|

Відома українська діджейка та кохана жінка нардепа Сергія Лещенка Анастасія Топольська назвала «дебілами» депутатів Верховної Ради, які голосували за закон про українські квоти на музику в радіоефірі. Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook.

81

Топольська заявила, що, швидше за все, з 1 листопада їй доведеться відмовитися від свого радіо-шоу на KISS FM, тому що вступає в силу закон, що зобов’язує діджеїв щогодини ставити в ефірі не менше 30% треків з українським вокалом. За її словами, стільки якісної української музики у форматі KISS FM немає. «Ось це провал… Цікаво, як наші диск-жокеї будуть викручуватися. Я, наприклад, не розумію, як зможу цю ідею втілити в реальність. У нас стільки якісної української музики, що у форматі KISS FM, не роблять. Ось і закінчилася епоха якісної сучасної електронної музики для FM. Особливо для KISS FM та DJ FM», – написала Топольська. Діджей зазначила, що вона дуже розчарована і сердита і хоче «дати по дупі» депутатам, які голосували за закон про квоти.

«А якщо чесно, то дати б цим відповідальним за такі закони дебілам в Раді по дупі. Не можу повірити, що після 10 років ведення програми мене змушують відмовитися від неї добровільно. Так, все вірно: «змушують» і «добровільно». Та я ж не одна… Я дуже розчарована і сердита. Дуже», – заявила Топольська.

Зазначимо, що коханий чоловік діджейки Сергій Лещенко був одним з 268 депутатів, які голосували за закон про квоти на радіо.

ТСН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *