ОСТАННІ НОВИНИ

До Львова з концертом приїдуть світові зірки аргентинського танго

|

До Міжнародного дня Аргентинського танго за підтримки Посольства Аргентинської Республіки в Україні в рамках міжнародного туру 4 грудня 2016 року о 19:00 год.  на сцені Національного театру імені М.Заньковецької  відбудеться концерт світових зірок аргентинського танго.

afishatango-d5199e479c49043477f69426b84a48a7

Участю візьме одна з найвідоміших пар, танцюристів і викладачів світового класу – засновник Tango Rouge Company, постановник видовищного танго-шоу «Noches de Buenos Aires»,  світова зірка – Нері Піліу (Neri Piliu)  і Шаніни Кіньонес (Yanina Quinones) – Аргентина, в супроводі італійського танго-оркестру «Tango Spleen Orquesta».

«Молода харизматична пара кожною появою на публіці викликає загальне захоплення своїм різнобічним і досконалим танго, насиченим то пристрастю, то легкої романтичної ніжністю. Їх постановки відрізняються елегантним і віртуозним танцюванням, вишуканими костюмами і видовищністю.

Акомпанувати цим блискучим танцюристам буде не менш відомий в світі танго, італійський оркестр «Tango Spleen» під керівництвом Мар’яно Сперанза (Аргентина). Вас порадують насиченим живим звуком, музикою і вокалом, проникаючими в Ваші серця. Ви побачите, що танго буває різне: яскраве і чуттєве, ніжне і сентиментальне, легке і грайливе. Блискучу майстерність танцюристів і прекрасна, повна любові музика танго нікого не залишать байдужими.

На глядачів чекає ще один сюрприз – незрівнянний майстер Аргентинського фольклору, який протягом багатьох років поспіль є одним з кращих на світовій сцені – Еміліо Корнехо (Emilio Cornejo) здивує Вас мистецтвом справжніх аргентинських гаучо», – зазначають організатори.

Офіційний сайт Tango Rouge Company.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *